Syng med

Vi optager:
2 Basser og 1 Tenor

Lyder Aventura som et kor for dig, så skal du være hjertelig velkommen til at tage kontakt og høre nærmere.

Vi øver søndage kl. 18:30 til 21:30 i Sundby kirke, Oliebladsgade 2.
(tæt på Amagerbrogade). Vi forventer godt nodekendskab og et
stabilt fremmøde.

Der indgår fælles stemmetræning i de ugentlige prøver.
Vi betaler kontingent to gange om året. Beløbet varierer lidt men er omkring kr. 1100 per halvår, med rabat for studerende bosat i Københavns og Frederiksberg Kommune.

Hvis du ikke har lyst til at synge i det klassiske kor, er det muligt at synge kun i middelalderkoret. Du skal kunne lide at spille teater og være indstillet på, at middelaldermusikken skal læres udenad.

Ligeledes, hvis du ikke tror middelaldermusik er noget for dig, kan du nøjes med at synge i det klassiske kor.

Koret har en række årlige koncerter, dertil har vi gerne en sommertur af ca. en uges varighed, hvor vi tager ud og giver koncerter, deltager i en konkurrence, eller optræder på middelaldermarkeder. Desuden har vi i af og til en korweekend, hvor vi lejer en hytte og synger og hygger intensivt de par dage.

Vi gør meget ud af at være et hyggeligt og socialt kor. Vi har en herlig kageordning, der sikrer et blodsukkeret ikke bliver for lavt i løbet af korprøven. Desuden sker det af og til, at vi drager ud og får os en lille fyraftensøl efter endt prøve.

Hvis du er interesseret i at synge med – så kontakt os: Susanne Jensen 39 29 07 99 eller Johanne Urup 51 61 88 29, eller brug vores kontaktformular.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com