Juleprogram

Juleprogram

Kan I mærke det? Der er mindre end 2 måneder til juleaften! For tidligt til at pynte op, men ikke for tidligt til at komme godt igang med vores julerepertoire. Faktisk er vi i gang med lidt før-juleting for vores første koncert er allerede 23. november. Kom til Kildevældskirke kl 19:30 og kom i stemning!

Read Me Leave comment

Efterår

Efterår

Efterår er kommet og vi holder en kort pause efter sidste weekend hvor vi holdt lang øvesøndag fra kl 15. Det var en herlig og produktiv dag med mulighed for fordybelse i vores før-julerepertoire. Vi fokuserer på musik til koncerter der skal opføres tidligt i advent. Vi mødes frisk igen den 22.10 og tager fat på musikken igen. Det bliver godt!

Read Me Leave comment

Godt i gang

Godt i gang

Hurra, sommerferie er forbi og vi kan synge i kor igen. Vi har lagt ud med at spise kage til de to første prøver. Det tegner godt! Desuden har vi øvet på noget af det, vil skal opføre til vores næste koncerter i november. Ses vi?

Read Me Leave comment

Øvedag

Øvedag

Vi elsker at være sammen i Aventura! Derfor giver det ekstra meget energi når vi kan synge sammen en hel dag som i går til øvedag. Hvad laver man så, på sådan en lang dag? Vi har trænet rigtig meget med vejrtrækningsteknikker, kropsholdning, nodelæsning, og “at komme ud over scenekanten”. Vi har fokuseret på nogle få stykker og øvet at optræde med dem, så vi […]

Read Me Leave comment

Godt Nytår 2023

Godt Nytår 2023

Vi er nu midt i januar og godt i gang med at planlægge året. Vi optager gerne nye sangere, så hvis du har gået og planlagt at gøre noget ud af de der kordrømme – tøv ikke – Tryk her nu! eller klik på linket ovenover: “Syng med”. Vi synger på mellemniveau, både middelalder og klassisk kormusik, og du kan klikke rundt på disse sider […]

Read Me Leave comment

Aventura synger julen ind

Aventura synger julen ind

Vinteren nærmer sig og mørket falder på tidligere og tidligere. Det er dejligt, for vi er klar til at rykke indendørs med god musik og varme hjerter. Vi har 3 offentlige arrangementer at se frem til: Vi optræder som altid til lygtetænding på Amagerbrogade, og derudover glæder vi os også til at underholde sammen med Caroline Amalie koret i KristKirken på Enghave Plads. Også i […]

Read Me Leave comment

Velkommen til 2022

Velkommen til 2022

Aventura starter den nye sæson 23. januar kl 18:30

Read Me Leave comment

Jule-natkirke

Jule-natkirke

Aventura underholder til Natkirke i Sundby Kirke. Vi synger rolig og meditativ julemusik med gamle og nye favoritter. Arrangementet begynder kl 20:00.

Read Me Leave comment

Aventura holder sommerferie

Aventura holder sommerferie

Forårssæsonen har været meget anderledes, men vi nåede et par prøver i juni og kan nu tage på velfortjent sommerferie. Næste sæson starter på søndag 16. august, og vi glæder os til igen at få lov til at optræde for Jer både ude- og indendøre. God ferie!

Read Me 1 Comment
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com