Logo

Kalender

Gamle arrangementer
2020 Maj Lørdag d. 30. Majfest i Sundby Kirke
Aventura synger ved Sundby Kirkes majfest. Festen foregår i tidsrummet 11-15 og Aventura vil optræde i tidsrummet 12-15.

Årets majfest bliver en støttefest for de berørte familier af branden på Tingvej.

Der vil være hoppeborg, klovn, salg af grillpølser, amerikansk lotteri etc.
Juni Lørdag d. 27. Ringsted Middelalderfestival
27. og 28. juni kan du opleve middelalderkoret Aventura på Ringsted Middelalderfestival.

Weekenden den 26.-28. juni 2020 fejrer vi 850-året for indvielsen af Sct. Bendts kirke OG Danmarks første kongekroning, som fandt sted i Ringsted den 25. juni år 1170.

Jubilæet markeres med en storslået iscenesættelse af Kong Valdemar den Stores kroning af sin 7-årige søn, Knud 6., og skrinlæggelsen af faderen Knud Lavard som pavelig godkendt helgen.

En vigtig begivenhed i danmarkshistorien, hvor Valdemar indførte arvekongedømmet i stedet for valgkongedømmet, og gjorde sin slægt til Guds udvalgte herskere.

Samtidig fejrer vi også Skt. Bendt Kirkes 850-års jubilæum og dens særlige rolle som Danmarks første og ældste bygning af mursten/tegl.

Det hele afvikles i et brag af en kroningsfest med en mangfoldighed af oplevelser for store og små.

Hør sværdene synge, når ridderne tørner sammen, slå dig ned med en snittepind i Valdemars Værksted, shop i de mange boder, lyt til middelaldermusik og sving træbenet i kædedansen, spis dig glad i middelaldermad og få ondt i maven af grin over gøglerne.

Gamle arrangementer