Logo

Vi optager 1 Tenor og 3 Sopraner

Lyder Aventura som et kor for dig, så skal du være hjertelig velkommen til at tage kontakt og høre nærmere.

Vi øver søndage kl. 18:30 til 21:30 i Sundby Kirke Oliebladsgade 2 - 2300 Kbh. S Tlf.: 32 59 09 02. (tæt på Amagerbrogade). Vi forventer godt nodekendskab, et stabilt fremmøde og du skal kunne lide at spille teater og være indstillet på, at middelaldermusikken skal læres udenad. Der indgår fælles stemmetrlning i de ugentlige prøver. Vi betaler kontingent to gange om året. Beløbet varierer lidt men er omkring 1000kr per halvår, med rabat for studerende bosat i Københavns og Frederiksberg Kommune.

Korprøve i Lundehuskirken

Koret har en række årlige koncerter, dertil har vi gerne en sommertur af ca. en uges varighed, hvor vi tager ud og giver koncerter, deltager i en konkurrence, eller optræder på middelaldermarkeder. Desuden har vi i efteråret en korweekend, hvor vi lejer en hytte og synger og hygger intensivt de par dage.

Korpause Vi gør meget ud af at være et hyggeligt og socialt kor. Vi har en herlig kageordning, der sikrer et blodsukkeret ikke bliver for lavt i løbet af korprøven. Desuden sker det af og til, at vi drager ud og får os en lille fyraftensøl efter endt prøve.

Hvis du er interesseret i at synge med - så kontakt os: Susanne Jensen 39 29 07 99 eller Johanne Urup 40 98 16 06/ 35 85 97 73, eller send en email til korkontaktSnabelaaventura.dk.